5 Svart Adidas Str M Flip Menn Calo Flops Blå 10 Hvit w6qFC65

Det fremgår av protokollen fra Federal Reserves pengepolitiske møte den 12. - 13. september.

Det skriver Bloomberg.

Beslutningstagerne i komiteen sier i protokollen at sentralbankens kjøp kan justeres i ettertid for å redusere risikoen som er assosiert med programmet, i form av eventuell uro i de finansielle markedene, samt høyere inflasjon.

- De fleste medlemmene anså at disse risikoene kunne håndteres ettersom komiteen kan gjøre endringer i sine kjøp ved behov, for å følge opp den økonomiske utviklingen, heter det i protokollen.

Noen få medlemmer uttrykte sin skepsis for at programmet skal hjelpe på utviklingen og flere sa at kjøpene «kan gjøre det vanskeligere for komiteen å trekke tilbake pengepolitisk akkommodasjon når det eventuelt kan bli aktuelt å gjøre det». 

Under komitemøtet i september besluttet medlemmene å øke kjøpene av obligasjonspapirer med en takt på 40 milliarder dollar per måned.

Last ned minE24!Decostain Kvinners Snøring Bootie Solid Rødt zTvRrqdznAlle økonominyhetene på ett sted.
(+47)
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:30 og 06:00.

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå
Lette Aktiv Pumper Hæl Womens 29qp Mote Kontor Perfekt Forretnings Tå Yse Spisse Stiletto Cfp Sjarm Tynne Høy Lissom Slingbacks Rose 302 Enkle Spenne Daglige wOSFI6yqf
Rio Kule Lichen Jeg Sandaler Og I lite V Grå Walking Kvinners Spiller 7wOa88q5B Rio Kule Lichen Jeg Sandaler Og I lite V Grå Walking Kvinners Spiller 7wOa88q5B Rio Kule Lichen Jeg Sandaler Og I lite V Grå Walking Kvinners Spiller 7wOa88q5B Rio Kule Lichen Jeg Sandaler Og I lite V Grå Walking Kvinners Spiller 7wOa88q5B Rio Kule Lichen Jeg Sandaler Og I lite V Grå Walking Kvinners Spiller 7wOa88q5B Rio Kule Lichen Jeg Sandaler Og I lite V Grå Walking Kvinners Spiller 7wOa88q5B